Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering palier pentru miniexcavator Komatsu PC38

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu PC38
Cod produs
JZX2F6DG-IA
Out Of stock
Descriere
Specialistii iti recomanda un produs foarte rezistent, ce asigura o utilizare a motorului miniexcavatorului in deplina siguranta! Acest simering palier miniexcavator Komatsu PC38 nu va permite uleiului sa iasa din interiorul motorului. Acest lucru este evident benefic pentru o functionare optima a motorului, dar si a intregului utilaj. Cu un miniexcavator fara hibe, iti vei putea desfasura treaba fara surprize neplacute! Cere acum o oferta pentru acest simering palier de calitate!

Daca doresti sa schimbi simeringul si la modelele de miniexcavatoare Komatsu PC38UU-2, Komatsu PC38UUM-2 sau Komatsu PC38UU-3 din dotare, atunci optiunea aceasta este perfecta. Simeringul palier din oferta noastra este compatibil cu ele. Nu se amana niciodata reparatiile pentru ca aduc pierderi mari afacerii. Daca esti in cautarea unui partener de incredere pentru mentenanta flotei de utilaje, atunci, felicitari, ne-ai gasit la timp!

Simering palier miniexcavator Komatsu PC38 - ai toate motivele sa-l alegi!
Simeringul este o garnitura de etansare care se instaleaza cu scopul de a preveni scurgerea uleiului. Atunci cand un simering se defecteaza, poate avea loc pierderea de ulei din motor pe care acesta are rolul de a il etansa, motiv pentru care schimbarea lui este inevitabila. Daca observi pierderea de lichid, mergi cat mai repede la un service autorizat. In caz contrar, daca simeringul nu este inlocuit la timp, uleiul pierdut poate „ajuta” intr-un timp foarte scurt la distrugerea motorului.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!
Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Garantie
Acest simering palier pentru miniexcavator Komatsu PC38 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Acest simering palier miniexcavator Komatsu PC38 va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

85x102x13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura