Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering palier pentru miniexcavator Komatsu PC25

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu PC25
Cod produs
0X4N19LD-IA
Out Of stock
Descriere
Cauti un simering bun? Acest simering palier miniexcavator Komatsu PC25 este o componenta buna si rezista foarte bine la uzura datorita materialului special conceput pentru acest tip de element. Producatorul ne asigura ca este perfect compatibil cu motorul echipamentului. Miniexcavatorul va avea asigurata functionarea corecta a motorului, fara scurgeri nedorite ale uleiului. Exploatarea utilajului se va putea face in conditii de siguranta deplina.

Si miniexcavatoarele Komatsu PC25-1 si Komatsu PC25R-1 pot utiliza acelasi model de simering palier. El este perfect si pentru acestea. Ia legatura cu noi ori de cate ori ai nevoie de informatii si piese de schimb pentru intretinerea miniexcavatorului. Compatibilitatea piesei cu utilajul va fi stabilita imediat, ba vei mai primi si vreo doua, trei sfaturi pe care sa le pui in practica in ingrijirea echipamentului.

Simering palier miniexcavator Komatsu PC25 - alege componenta fara nicio grija!
Simeringul este o garnitura de etansare care se instaleaza cu scopul de a preveni scurgerea uleiului. Atunci cand un simering se defecteaza, poate avea loc pierderea de ulei din motor pe care acesta are rolul de a il etansa, motiv pentru care schimbarea lui este inevitabila. Daca observi pierderea de lichid, mergi cat mai repede la un service autorizat. In caz contrar, daca simeringul nu este inlocuit la timp, uleiul pierdut poate „ajuta” intr-un timp foarte scurt la distrugerea motorului.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!
Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Garantie
Acest simering palier pentru miniexcavator Komatsu PC25 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest simering palier Komatsu PC25 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montaj
Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

85x102x13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura