Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru excavator Kubota KX040

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kubota KX040
Cod produs
98MUY6B1-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de apa excavator Kubota KX040 permite o inlocuire de lunga durata a piesei uzate! Rar gasesti o oferta la un pret atat de bun! Este o productie echivalenta modelului original, fabricata la standarde inalte. Pompa este de calitate superioara si o expediem rapid unde ai nevoie de ea, impreuna cu certificatul de garantie. Montarea acestei pompe de apa se poate face si pe modelul de excavator Kubota KX040-4. Solicita o oferta care sa te lamureasca in toate privintele!

Pentru o afacere de succes, stim ca ai nevoie de piese de calitate superioara, de consumabile asisderea si de servicii executate de profesionisti! Noi suntem pregatiti sa-ti oferim toate aceste lucruri. Piesele bune si consumabilele de calitate inunda catalogul nostru! Preturile sunt adaptate astfel incat sa reflecte calitatea, dar sa nu faca gauri in buget. Iar serviciile sunt impecabile, nu exageram! Clientii ne raman mereu fideli!

Pompa de apa excavator Kubota KX040 - are calitati tehnice deosebite!

Utilajul tau nu poate functiona cu un sistem de racire defect. Nu astepta pana ce masinaria nu va mai actiona deloc. Verifica din cand in cand daca ai pierderi de antigel, urmele de rugina sunt semne care ar trebui sa te ingrijoreze. Nu trata cu superficialitate urmele de uzura intensa la nivelul lagarelor, ele pot provoca deformarea sau chiar desprinderea curelei de la fulia motorului.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Pompa de apa pentru excavator Kubota KX040 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Pompa de apa excavator Kubota KX040 va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Fara garnitura
Fulie cu 4 gauri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura