Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru excavator Kubota U30

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kubota U30
Cod produs
QL8JNIOH-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de apa excavator Kubota U30 o comercializam la un pret mai mult decat convenabil. Piesa pe care ti-o recomandam cu incredere este de calitate superioara, garantata de producator. Primesti si un certificat de garantie valabil sase luni de la achizitionare. Componenta este foarte bine realizata si testata pentru a-ti asigura o compatibilitate perfecta cu utilajul. Va inlocui piesa uzata fara probleme! Mai multe detalii vei regasi solicitand oferta!

Cu ajutorul unuia dintre consilierii firmei, beneficiezi intotdeauna de consultanta tehnica gratuita la alegerea pieselor de care ai nevoie! Esti sigur de comanda pe care o faci! Te anuntam ca acest model de pompa de apa este compatibil si cu modelul de excavator Kubota U30-3, va fi o placere sa-ti vezi din nou utilajul functional si lucrand la parametrii optimi! Te putem ajuta si in privinta consumabilelor daca ne soliciti oferte! Avem cate in luna si in stele, iar preturile sunt avantajoase!

Pompa de apa excavator Kubota U30 - racoreste eficient motorul!

Ne-am obisnuit clientii cu produse de calitate, preturi bune si sfaturi utile. Pompa de apa este o piesa esentiala pentru utilajul tau. Este imperativ sa-i recunosti semnele de uzura ca sa previi o situatie si mai neplacuta. Nu trebuie sa fii mecanic ca sa recunosti unele probleme. Prezenta urmelor de rugina pe suprafetele metalice poate fi un indiciu. De asemenea, pierderile de antigel ar putea sa-ti dea de gandit.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Pompa de apa pentru excavator Kubota U30 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Pompa de apa excavator Kubota U30 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Fara garnitura
Fulie cu 4 gauri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura