Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa Kubota 1G489-7303-3

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
RMJX1298-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de apa Kubota 1G489-7303-3 este alegerea pe care o fac foarte multi detinatori de echipamente grele. Avand in vedere caracteristicile tehnice, o apreciem ca fiind cea mai buna alegere de inlocuire a pompei defecte. Alcatuita din materiale rezistente si de calitate superioara, componenta este extrem de eficienta si extrem de utila in functionarea corecta a motorului. Certificatul de garantie va fi expediat alaturi de piesa. Transportul pana la destinatie dureaza circa 24 de ore.

Daca te-ai hotarat asupra acestei piese, este foarte bine. Vrem sa iti mai dam cateva sfaturi utile care te pot ajuta sa faci o reparatie pe cinste! Ca sa ai acces la cei mai buni specialisti din domeniu, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii! Unul dintre consultantii tehnici ai firmei iti vor acorda consiliere gratuita in alegerea corecta a piesei, dar si o multime de tertipuri prin care cresti rezistenta in timp a componentei si a intregului utilaj. Montarea piesei se poate face cu ajutorul echipei noastre de mecanici.

Pompa de apa Kubota 1G489-7303-3 - din materiale de calitate superioara!

Ne-am obisnuit clientii cu produse de calitate, preturi bune si sfaturi utile. Pompa de apa este o piesa esentiala pentru utilajul tau. Este imperativ sa-i recunosti semnele de uzura ca sa previi o situatie si mai neplacuta. Nu trebuie sa fii mecanic ca sa recunosti unele probleme. Prezenta urmelor de rugina pe suprafetele metalice poate fi un indiciu. De asemenea, pierderile de antigel ar putea sa-ti dea de gandit.

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Pompa de apa Kubota 1G489-7303-3 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre pompa de apa Kubota 1G489-7303-3 pe care o doresti!

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Fara garnitura
Fulie cu 4 gauri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura