Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa Kubota 1G730-7303-5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
3TBUOLXH-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de apa Kubota 1G730-7303-5 este o componenta extraordinara! Materialele de calitate din care este fabricata, dar si pretul avantajos, sunt principalele motive pentru care aceasta pompa reprezinta cea mai buna alegere. Echipamentul tau va functiona perfect cu acest element facut sa reziste! Vei avea si certificat de garantie valabil 6 luni! Nu vei avea nevoie de el mai mult ca sigur pentru ca piesa a fost testata inainte de lansarea pe piata! Afla mai multe detalii din oferta!

Nu pierde ocazia si intreaba-i pe tehnicienii nostri sfaturi despre ingrijirea echipamentului tau. Iar pentru serviciul de mentenanta, avem oferte personalizate pe care le vei considera foarte avantajoase! Ne poti contacta direct pe site in scris sau ne poti suna la numerele de telefon afisate. Astfel, vei beneficia de consultanta tehnica gratuita pe care o oferim tuturor clientilor nostri. Cea mai buna alegere o vei face avandu-i alaturi pe consilierii nostri!

Pompa de apa Kubota 1G730-7303-5 - disponibila la pret foarte bun!

Utilajul tau nu poate functiona cu un sistem de racire defect. Nu astepta pana ce masinaria nu va mai actiona deloc. Verifica din cand in cand daca ai pierderi de antigel, urmele de rugina sunt semne care ar trebui sa te ingrijoreze. Nu trata cu superficialitate urmele de uzura intensa la nivelul lagarelor, ele pot provoca deformarea sau chiar desprinderea curelei de la fulia motorului.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Pompa de apa Kubota 1G730-7303-5 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Pompa de apa Kubota 1G730-7303-5 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Fara garnitura
Fulie cu 4 gauri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura