Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru excavator Kubota KX91

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kubota KX91
Cod produs
D4V2OK6C-IA
Out Of stock
Descriere
Iti garantam calitate si eficienta daca achizitionezi pompa de apa excavator Kubota KX91 din oferta noastra! Pretul este unul foarte accesibil. Iti va permite sa faci o inlocuire de durata, dar fara afectarea bugetului tau! Informatii suplimentare poti obtine solicitand o oferta! Dupa montarea sa, vei putea sa-ti exploatezi in siguranta maxima utilajul pentru ca motorul sau va functiona foarte bine, iar temperaturile extreme nu vor mai fi o problema pentru el!

Modelul prezentat aici este compatibil si cu excavatorul Kubota KX91-3, functionarea sa impecabila este garantata! Identifica ce piese ai nevoie cu ajutorul consultantilor nostri. Afla serviciile faine pe care le personalizam in functie de nevoile fiecarui client! Suntem o echipa tanara de profesionisti! Alaturi de noi, avariile nu te vor mai sacai atat de des, iar cand vor aparea, rapid le facem sa dispara! Nu te vom lasa sa pierzi nicio zi de munca din cauza lor!

Pompa de apa excavator Kubota KX91 - fabricata la standarde inalte de calitate!

Trebuie sa trecem in revista cateva lucruri esentiale despre aceste produs care face parte din categoria pieselor de motor. Rolul pompei de apa este de o importanta covarsitoare, regleaza temperatura motorul, impiedicand supraincalzirea. Intreaba consultantii nostri care lichid de racire se potriveste utilajului tau. Pentru intretinerea pompei de apa, ai nevoie si de consumabile bune.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Pompa de apa pentru excavator Kubota KX91 este prevazuta cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livram oriunde in tara, iar pompa de apa excavator Kubota KX91 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Fara garnitura
Fulie cu 4 gauri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura