Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru motor Kubota D1803

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kubota D1803
Cod produs
V52HWDYF-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de apa motor Kubota D1803 iti asigura functionarea utilajului la capacitate maxima o perioada mare de timp. Produsul pe care ti-l recomandam are calitatea si eficienta garantate, fiind fabricat din materiale de calitate superioara. Certificatul de garantie nu va lipsi din coletul cu piesa comandata. Motorul utilajului tau nu va mai avea de suferit din cauza dezechilibrelor de temperatura! In sfarsit exploatarea utilajului va fi o placere !

Ia decizii increzatoare prin analiza atenta a pieselor si consumabilelor pe care doresti sa le achizitionezi. Si chiar daca nu te pricepi prea tare la acest capitol, noi suntem aici cu informatii si detalii. Iti oferim gratuit consultanta tehnica! Ai la dispozitie o echipa de profesionisti care poaet studia optiunile de care ai nevoie tu. Impreuna veti lua cea mai buna decizie care sa-ti avantaje utilajul, dar care sa nu-ti puna nici tie probleme de ordin financiar!

Pompa de apa motor Kubota D1803 - produs recomandat de specialisti!

Este esential sa-ti spunem ca motorul nu poate functiona fara pompa de apa. Prin ea circula lichidul de racire si fie ca afara sunt 40 de grade, fie ca sunt -20, blocul motor nu va fi afectat de astfel de temperaturi extreme. Cauzele defectiunilor pot fi diverse, de la uzura lagarelor, la contaminarea lichidului de racire sau deteriorarea garniturilor din presetupa. Iti dam un pont - un antigel de calitate ajuta piesa sa reziste mai multi ani!

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Pompa de apa pentru motor Kubota D1803 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Pompa de apa motor Kubota D1803 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Fara garnitura
Fulie cu 4 gauri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura