Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa Kubota 1G73073033

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
TFD8UNRM-IA
Out Of stock
Descriere
Cand utilajul tau sufera o avarie, lucrurile trebuie indreptate cat mai rapid si solutia potrivita poate fi aceasta pompa de apa Kubota 1G73073033 care se regaseste in depozitul nostru! Pompa este o alternativa de succes a piesei originale si dovedeste rezistenta si eficienta in exploatare, la un pret accesibil. Producatorii au testat-o si ne asigura ca ofera o compatibilitate exceptionala cu utilajul tau! Primesti si certificat de garantie, iar livrarea piesei se face in cel mai scurt timp posibil!

Poti comanda foarte simplu, daca vei completa formularul de pe site sau vei suna la numerele de telefon afisate. Ca sa fii sigur, apeleaza la consilierii nostri tehnici care iti vor da detaliile necesare sa te asiguri de compatibilitatea piesei alese cu utilajul tau sau sa verifici daca ai identificat corect problema tehnica. Despre intretinerea corespunzatoare a piesei sau a intregului utilaj, poti afla tot accesand acest serviciu care se numeste consultanta tehnica gratuita!

Pompa de apa Kubota 1G73073033 - o echivalenta de calitate!

Pompa de apa se uzeaza cu trecerea vremii. Lichidul de racire nu-si mai face treaba cum trebuie, iar motorul tau se va defecta. Te-ai intrebat de ce ai ajuns in punctul de a o schimba? Sunt multe cauze, garniturile cedeaza, se contamineaza lichidul de racire cu agenti poluanti, mai apare si rugina… Dar e important sa stii ca tu poti prelungi perioada de functionare a unei pompe de apa, folosind un antigel cu proprietati anti-corozive.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Garantia in ceea ce priveste pompa de apa Kubota 1G73073033 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Spune-ne unde vrei sa ajunga pompa de apa Kubota 1G73073033 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa o ridici.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Fara garnitura
Fulie cu 4 gauri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura