Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa Kubota 1G73073035

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
F5K27XCN-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de apa Kubota 1G73073035 este preferata clientilor nostri si este un model foarte cautat. Datorita materialelor de calitate din care este fabricata, pompa este cea mai potrivita alternativa de inlocuire a piesei originale, disponibila la un pret mult mai avantajos. Motorul echipamentului va functiona in conditii de siguranta si va putea fi exploatat fara grija. Piesa este foarte rezistenta, iar certificatul de garantie te asigura ca aceasta componenta a fost facuta la standarde inalte de calitate si cu maxima responsabilitate!

Vei avea consultanta tehnica gratuita si asistenta in plasarea comenzii. Te sprijinim sa alegi cu usurinta cele mai potrivite componente pentru echipamentul tau. Ne suni sau ne scrii si vei avea posibilitatea sa stai de vorba oricat doresti si despre orice probleme tehnice intampini la utilaj. Credem mult in ideea ca un client care va comanda produsul corect si care va fi multumit cu adevarat se va intoarce la noi de fiecare data cand va avea nevoie de piese de calitate!

Pompa de apa Kubota 1G73073035 - facuta sa reziste vreme indelungata!

Trebuie sa trecem in revista cateva lucruri esentiale despre aceste produs care face parte din categoria pieselor de motor. Rolul pompei de apa este de o importanta covarsitoare, regleaza temperatura motorul, impiedicand supraincalzirea. Intreaba consultantii nostri care lichid de racire se potriveste utilajului tau. Pentru intretinerea pompei de apa, ai nevoie si de consumabile bune.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Pompa de apa Kubota 1G73073035 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Pompa de apa Kubota 1G73073035 va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Fara garnitura
Fulie cu 4 gauri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura