Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa Kubota 1G48973033

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
4SOVUH9Q-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de apa Kubota 1G48973033 este un produs de calitate superioara, pe care il poti comanda acum telefonic, la unul dintre consultantii nostri tehnici, sau direct pe site-ul firmei. Aceasta pompa este disponibila la un pret foarte bun si poate tine locul originalului fara probleme, avand capacitatea de a oferi eficienta maxima in lucru. Asta se datoreaza materialelor bune alese de catre producator pentru fabricarea ei. Motorul utilajului va avea toate motivele si conditiile sa functioneze optim!

Personalul calificat al firmei iti sta la dispozitie daca vrei sa verifici ca piesa aleasa sa fie compatibila cu utilajul tau. Te pot ajuta si sa identifici corect defectiunea aparuta la utilaj. Vei beneficia de consultanta tehnica gratuita! Pe langa acest serviciu, ai posibilitatea sa te bucuri si de montajul profesionist al piesei. Service-ul nostru mobil sau partenerii nostri de pe intreg teritoriul tarii sunt gata sa-ti sara in ajutor. Comanda piesa azi si maine va fi montata pe utilajul tau!

Pompa de apa Kubota 1G48973033 - apreciata de specialistii din domeniu!

Utilajul tau are nevoie de o pompa de apa care sa-si indeplineasca pe deplin functia. Stii care este rolul ei? Pompa de apa face parte din categoria pieselor de motor, ea este cea care protejeaza blocul motor de efectele temperaturilor extreme. Sa tii minte sfatul urmator: asigura-te ca folosesti un antigel de calitate, el va ajuta pompa sa functioneze mai mult timp.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Pompa de apa Kubota 1G48973033 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Pompa de apa Kubota 1G48973033 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Fara garnitura
Fulie cu 4 gauri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura