Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa Kubota 1G730-7303-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
3A06RX82-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de apa Kubota 1G730-7303-2 este preferata noastra! Calitatea superioara si pretul competitiv fac ca piesa sa fie cea mai buna varianta de inlocuire a modelului original. Materialele folosite la fabricarea ei sunt extrem de rezistente. Producatorul ne asigura ca va fi compatibila cu echipamentul tau si ca nu vei intampina nicio problema vreme indelungata! Piesa o livram foarte repede pentru ca o avem deja in depozit! Probabil ca vei intra in posesia ei in aproximativ 24 de ore!

Daca vrei detalii despre acest produs sau despre altele din oferta noastra, te rugam sa iei legatura cu noi. Telefonic sau online. Indiferent de varianta prin care incerci sa comunici cu noi, iti suntem alaturi pas cu pas. Nu te lasam la greu, avem solutii tehnice optime pentru starea utilajului tau. Facem si minuni la o adica. Venim la tine si montam piesa cat ai zice peste! Trebuie doar sa ne spui unde te afli si iti trimitem cea mai buna echipa de mecanici.

Pompa de apa Kubota 1G730-7303-2 - protejeaza eficient motorul!

Piesa aceasta este in stransa legatura cu blocul motor, in asa stransa legatura, incat este important pana si o-ring-ul cu care se etanseaza corpul pompei de apa si blocul motor. Ca o pompa de apa pentru motor sa functioneze corect, este nevoie de o buna circulare a lichidului de racire, ea este cea care fereste blocul motor de efectele temperaturilor extreme.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Garantia in ceea ce priveste pompa de apa Kubota 1G730-7303-2 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Spune-ne unde vrei sa ajunga pompa de apa Kubota 1G730-7303-2 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa o ridici.

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Fara garnitura
Fulie cu 4 gauri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura