Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa Kubota 1G73073032

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
LSMQZURD-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de apa Kubota 1G73073032 este o piesa minunata care dispune de calitati tehnice deosebite! Elementele din care este compusa au fost realizate din materiale rezistente care sa-ti asigure o durata lunga de utilizare. Componenta are si certificat de garantie. Producatorul sau ne asigura ca aceasta a fost testata si ca prezinta compatibilitate 100% cu echipamentul tau! Poti sa o comanzi chiar azi si va ajunge maine, oriunde te afli pe teritoriul Romaniei.

Afla detalii pe care le poti folosi in mentenanta echipamentului tau. Tehnicienii nostri intampina mereu clientii cu informatii utile si ii ajuta sa remedieze defectiunile care survin la utilajele lor. Ne poti contacta cu incredere inainte de plasarea oricarei comenzi. Pe langa faptul ca se vor asigura ca alegi piesa necesara interventiei, vei avea ocazia sa faci cunostinta si cu serviciile noastre de top. Primul este consultanta gratuita si este complet gratuit, apoi service mobil si mentenanta personalizata.

Pompa de apa Kubota 1G73073032 - face fata zilelelor grele de munca!

Hai sa facem un exercitiu de imaginatie si sa intelegem, printr-o analogie oarecum banala, ce este o pompa de apa pentru motor. Masinariile sunt facute de oameni, iar modul lor de functionare seamana cu cel al corpului nostru. Avem nevoie de lichide pentru a ne regla temperatura corpului. E bun un ceai cald iarna sau un pahar cu apa rece vara, nu-i asa? Asta fac pompa de apa si antigelul, protejeaza blocul motor de efectele temperaturilor extreme.

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Pompa de apa Kubota 1G73073032 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Pompa de apa Kubota 1G73073032 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Fara garnitura
Fulie cu 4 gauri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura