Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Patina telescopare pentru buldoexcavator Komatsu WB140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB140
Cod produs
X6Y40VPR-IA
Out Of stock
Descriere
Patina telescopare Komatsu WB140 mentine utilajul functional! Asigura-i extensia corecta a bratului cu aceasta componenta de calitate. Glisorul este o alternativa la componenta originala, dar una de cea mai buna calitata, recomandata de catre specialisti. Faptul ca are in alcatuire un material special conseput sa reziste la uzura o ajuta sa-si mentina calitatile vreme indelungata. Bratul buldoexcavatorului va putea fi exploatat la capacitate maxima si in siguranta.

Poti monta cu succes acest glisor si pe modelele de buldoexcavator Komatsu WB140-2, Komatsu WB140-2N, Komatsu WB140PS-2 si Komatsu WB140PS-2N. Compatibilitatea o poti verifica apeland serviciul gratuit de consultanta. Oferind date despre utilajul tau, consultantii nostri vor verifica in detaliu totul pentru ca tu sa comanzi glisorul potrivit. Le poti solicita si alte informatii despre intretinerea utilajului sau despre montajul piesei. Livrarea produsului se face in 24 de ore, adica foarte repede!

Patina telescopare Komatsu WB140 - o alegere excelenta pentru utilajul tau!

Bratul telescopic al utilajului este piesa centrala. Pana la urma de asta ti-ai luat buldoexcavator. Prin urmare, daca bratul nu este extins corect si nu iti poti exploata la maxim echipamentul, n-ai niciun avantaj. Patina telescopare asigura extensia corespunzatoare a bratului si o fixare ireprosabila a acestuia. Singura atentie pe care trebuie sa o acorzi este cea legata de montaj. El trebuie facut ca la carte! Altfel, bratul telescopic se va uza mult prea devreme.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Livram oriunde in tara, iar patina telescopare pentru buldoexcavator Komatsu WB140 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Lungime 300mm
latime 5mm
inaltime 25,6mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura