Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte spate New Holland Versatile 256

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland Versatile 256
Cod produs
6KTVUO09-IA
Out Of stock
Descriere
Produsele noastre sunt rezistente si de incredere! Vei fi un mandru posesor de incarcator frontal super performant! Brida cardan New Holland Versatile 256 creste randamentul utilajului prin siguranta ce o ofera elementelor de transmisie. Brida cruce cardan se fixeaza la puntea din spate a echipamentului si trebuie prinsa in doua suruburi. Incarcatorul frontal New Holland Versatile 256V este perfect compatibil cu acest articol din oferta noastra!

Inainte de a lua orice decizie importanta, este o idee buna sa treci pe la serviciul nostru de consultanta gratuita. De ce? Vei fi sigur ca achizitionezi piesa buna, iar tehnicienii nostri iti pot da sfaturi utile despre mentenanta utilajului. De ce sa nu profiti de acest serviciu care te ajuta fara sa-ti perceapa costuri? Clientii nostri s-au obisnuit cu acest rasfat si am ajuns la concluzia ca acesta este primul pas pentru a crea parteneriate durabile care sa aduca beneficii reale de ambele parti!

Brida cardan New Holland Versatile 256 - o livram in oricare colt al tarii!

Bridele sunt elemente metalice de siguranta. Brida fixeaza componente care se pot deterioara in cazul unor miscari si socuri nedorite. Montarea lor trebuie facuta corect si cu atentie pana la cel mai mic detaliu. Odata montata adecvat, aceasta va preveni avariile cauzate de miscarile din timpul manevrarii echipamentului. Si uite asa, cresti siguranta din timpul exploatarii utilajului!

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Brida cruce cardan punte spate pentru incarcator frontal New Holland Versatile 256 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura