Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte spate New Holland Versatile 276

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland Versatile 276
Cod produs
EAYB30VZ-IA
Out Of stock
Descriere
Se strica piese, se uzeaza… Cand simti ca incep sa cedeze, nu astepta inca un pic! Brida cardan New Holland Versatile 276 o poti achizitiona chiar acum si are un pret… daca ar fi mancare, noi am spune ca este delicios! Calitatea este extraordinara si eficienta componentei va contribui la o functionare optima a utilajului. Brida cruce cardan se pozitioneaza la puntea din spate a echipamentului. Modelele de incarcator frontal New Holland Versatile 276V sau New Holland Versatile 276VII pot beneficia de calitatile tehnice ale componentei din oferta.

Stim ca munca ta este importanta si te bazezi pe utilajul tau, nu fa compromisuri si ofera-i ce-i mai bun! Nu dispera cand se strica ceva, avem o echipa de specialisti care te poate indruma pas cu pas. Incepi catinel, catinel cu serviciul de consultanta si, daca iti place cum merg lucrurile, te poti indrepta catre un montaj tot cu noi. Avem si servicii performante de mentenanta. Tot ce tine de intretinerea utilajului tau este pentru noi pasiune pura!

Brida cardan New Holland Versatile 276 - in oferta noastra la un pret accesibil!

Brida este un accesoriu pe care il intalnesti absolut peste tot. Nu ai cum sa duci lipsa de el oriunde ai intoarce ochii. Iar utilitatea sa este incontestabila. De acest articol te folosesti pentru a prinde ceva, orice! Iar la utilaj ai de prins si de fixat zeci de elemente. Ea trebuie sa fie confectionata din material rezistent si capabil sa faca fata socurilor din timpul manevrelor efectuate cu echipamentul.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Brida cruce cardan punte spate pentru incarcator frontal New Holland Versatile 276 va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura