Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte spate New Holland B100BLR

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B100BLR
Cod produs
RB0AWMIN-IA
Out Of stock
Descriere
Iata un produs spectaculos, unul dintre cele mai bune accesorii din gama sa! Brida cardan spate New Holland B100BLR are un pret foarte avantajos! Pe langa beneficiul ce rezulta din eficienta modelului, rezistenta indelungata este, de asemenea, o caracteristica importanta ce va contribui la performanta utilajului tau. Brida cruce cardan se fixeaza folosindu-te de doua suruburi la puntea din spate a buldoexcavatorului. Prin montarea sa corecta, te asiguri ca nu vei intampina probleme la sistemul de transmisie.

O poti comanda simplu si rapid daca ne suni, ne scrii un email sau completezi formularul online. Comunicam la fel de bine si pe WhatsApp. Indiferent de cum alegi sa ne contactezi, piesa va fi imediat a ta! Nu ezita sa le ceri sfaturi despre mentenanta si montaj consultantilor nostri! Ei sunt cei care iti vor oferi asistenta tehnica gratuita! Iar daca intampini dificultati, iti vor trimite un service mobil care sa depaneze utilajul. Contacteaza-ne!

Brida cardan spate New Holland B100BLR - rolul acestui element este colosal!

Brida este o piesa metalica ce ajuta la fixarea mai multor elemente din care este compus echipamentul tau. Ea are nevoie sa fie alcatuita din material rezistent, iar prinderea trebuie facuta cu grija pentru a nu aduce avarii elementelor fixate. Desi este un articol foarte banal, el regasindu-se peste tot in jurul nostru, trebuie sa ii acorzi destula atentie. Desprinderea unei bride poate duce la un accident nedorit.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil brida cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator New Holland B100BLR va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura