Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte fata New Holland Versatile 256

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland Versatile 256
Cod produs
4MJVD3KN-IA
Out Of stock
Descriere
Brida cardan New Holland Versatile 256 este o adevarata incantare pentru simturile utilajului tau! Ea ajuta sistemul de transmisie sa functioneze in conditii de siguranta deplina. Elementele de transmisie trebuie protejate cu atentie in timpul exploatarii utilajului. Brida cruce cardan se monteaza cu ajutorul a doua suruburi. Componenta se pozitioneaza la puntea din fata a echipamentului. Incarcatorul frontal New Holland Versatile 256V merita si el sa se bucure de caracteristicile acestei componente!

Suntem alaturi de tine indiferent care este drumul afacerii tale! Daca detii utilaje grele, poti veni oricand la noi sa primesti asistenta. Avem servicii gratuite de consultanta! In prima faza aici este locul potrivit descoperirii afectiunii utilajului si gasirii remediului. Nu uita ca este important sa te gandesti si la partea practica a lucrurilor. Manopera trebuie executata de profesionisti. Ii gasesti pe cei mai buni la ACN Piese Utilaje!

Brida cardan New Holland Versatile 256 - pentru o exploatare indelungata a utilajului!

Brida este o piesa metalica ce ajuta la fixarea mai multor elemente din care este compus echipamentul tau. Ea are nevoie sa fie alcatuita din material rezistent, iar prinderea trebuie facuta cu grija pentru a nu aduce avarii elementelor fixate. Desi este un articol foarte banal, el regasindu-se peste tot in jurul nostru, trebuie sa ii acorzi destula atentie. Desprinderea unei bride poate duce la un accident nedorit.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Spune-ne unde vrei sa ajunga brida cruce cardan punte fata pentru incarcator frontal New Holland Versatile 256 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa o ridici.

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura