Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte fata New Holland Versatile 276

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland Versatile 276
Cod produs
CKP6XME1-IA
Out Of stock
Descriere
Piesele prezentate de noi sunt intotdeauna parte a gamelor de top! Brida cardan New Holland Versatile 276 reprezinta o alegere perfecta pentru utilajul tau pentru ca este perfect compatibila si o poti monta cu succes. Brida cruce cardan se fixeaza folosindu-te de doua suruburi si se pozitioneaza la puntea din fata a utilajului. Incarcatoarelor frontale New Holland Versatile 276V si New Holland Versatile 276VII li se poate monta fara probleme aceasta componenta.

Solicita o oferta si descopera tot ce te intereseaza despre componenta. Apoi, plaseaza comanda si o vei primi in decurs de o zi lucratoare. Este esential sa stii ca noi iti propunem si servicii de mentenanta. Acestea sunt personalizate si pot aduce beneficii incredibile business-ului tau! Vino la noi si hai sa facem impreuna un plan prin care vei avea utilajele protejate pe tot parcursul activitatii la care le supui.

Brida cardan New Holland Versatile 276 - confera rezistenta maxima!

Bridele sunt elemente de prindere folosite peste tot in jurul nostru, avand diverse materiale in compozitie si diferind usor din punct de vedere al formei. Dar rolul lor ramane mereu acelasi: sa fixeze! Nici utilajul tau nu se poate lipsi de ele si ii sunt de mare ajutor! Piese importante depind de acest accesoriu delicat, dar care tine fiecare componenta la locul ei! Pe principiul: nu plecati nicaieri de nebune!

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Brida cruce cardan punte fata pentru incarcator frontal New Holland Versatile 276 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura