Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte fata New Holland LM5060

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LM5060
Cod produs
YKAHFQ6M-IA
Out Of stock
Descriere
Brida cardan fata New Holland LM5060 este extrem de rezistenta la uzura si beneficiaza de un pret promotional. Componenta are in alcatuire un otel de cea mai buna calitate. Brida cruce cardan se monteaza la puntea din fata a incarcatorului telescopic. Alege din oferta noastra acest produs ce reprezinta cea mai buna alegere pentru echipamentul tau! Pretul de achizitie este foarte convenabil, iar livrarea se face in cel mai scurt timp!

Ofertele noastre sunt avantajoase pentru ca utilajul tau sa poata fi folosit din nou cat mai repede. Te ajutam si cu ponturi despre mentenanta. Suntem o echipa tanara, dinamica, dar foarte bine pregatita! In clipa in care ne vei contacta, vei primi imediat si solutia tehnica potrivita remedierii disfunctionalitatii utilajului. Nu vei mai avea de ce sa te ingrijorezi ca activitatea ta va fi intrerupta cu una, cu doua.

Brida cardan fata New Holland LM5060 - suntem mereu dotati cu cele mai bune piese!

Scopul principal al bridelor este de a fixa componente care ar deveni vulnerabile la miscari nedorite. Utilajul tau are nevoie de aceasta piesa pentru a proteja componente mult mai costisitoare. Practic, acesta este rolul unei bride in general. Acest element, aparent insignifiant, previne accidentele nedorite. Si se asigura ca toate stau la locul lor.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Brida cruce cardan punte fata pentru incarcator telescopic New Holland LM5060 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura