Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte spate New Holland LM5060

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LM5060
Cod produs
DX4O6I1J-IA
Out Of stock
Descriere
Brida cardan spate New Holland LM5060 o poti comanda chiar acum daca suni la unul dintre numerele de telefon afisate. Poate fi comandata foarte simplu si online - prin completarea formularului de pe site. De ce sa o alegi tocmai pe ea? Pentru ca reprezinta o solutie perfecta de a te asigura ca poti exploata in siguranta deplina utilajul. Brida cruce cardan se monteaza la puntea din spate a incarcatorului telescopic.

Avem in portofoliu clienti renumiti, iar produsele sunt de la producatori renumiti in materie de piese de schimb pentru utilaje. Oferte avantajoase nu gasesti la tot pasul, dar consultantii nostri au pregatite pentru tine variantele care ti se potrivesc din toate punctele de vedere. ACN Piese Utilaje este locul ideal pentru utilajul tau. De aici isi va lua forta necesara performantelor pe care i le ceri!

Brida cardan spate New Holland LM5060 - o piesa executata la standarde inalte!

Bridele sunt elemente metalice de siguranta. Brida fixeaza componente care se pot deterioara in cazul unor miscari si socuri nedorite. Montarea lor trebuie facuta corect si cu atentie pana la cel mai mic detaliu. Odata montata adecvat, aceasta va preveni avariile cauzate de miscarile din timpul manevrarii echipamentului. Si uite asa, cresti siguranta din timpul exploatarii utilajului!

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre brida cruce cardan punte spate pentru incarcator telescopic New Holland LM5060 pe care o doresti!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura