Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte spate New Holland LB90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB90
Cod produs
XNJP3F5U-IA
Out Of stock
Descriere
Iti prezentam un produs inovator pe care il gasesti constant in depozitul nostru! Brida cardan spate New Holland LB90 asigura o functionare sigura si de durata la capacitate maxima. Elementele ce fac parte din sistemul de trannsmisie trebuie protejate eficient, iar aceasta brida cruce cardan ajuta la fixarea corecta a acestora. Componenta se monteaza la puntea din spate a buldoexcavatorului. Comanda cu incredere acest produs si il vom expedia in 24 de ore!

Daca nu stii exact ce ar trebui sa alegi, cere ajutorul unuia dintre consilierii nostri tehnici si iti va prezenta ofertele de care dispunem. Suntem convinsi ca le vei gasi foarte avantajoase. In plus, verificarea compatibiliatii piesei necesare cu tipul tau de utilaj te va scuti de neplacerea de a comanda ceva de care sa nu te poti folosi. Orice intrebare ai mai avea despre echipamentul tau, nu ezita sa o adresezi consilierilor nostri. Te vor ajuta cu mare drag!

Brida cardan spate New Holland LB90 - fa o achizitie care merita toti banii!

Brida este o piesa metalica ce ajuta la fixarea mai multor elemente din care este compus echipamentul tau. Ea are nevoie sa fie alcatuita din material rezistent, iar prinderea trebuie facuta cu grija pentru a nu aduce avarii elementelor fixate. Desi este un articol foarte banal, el regasindu-se peste tot in jurul nostru, trebuie sa ii acorzi destula atentie. Desprinderea unei bride poate duce la un accident nedorit.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Brida cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator New Holland LB90 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura