Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte fata New Holland LB90.B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB90.B
Cod produs
86R14QIG-IA
Out Of stock
Descriere
Vrem sa stii ca stocurile noaste sunt permanent refacute, astfel ca te poti bucura de piesele favorite rapid si sigur! Brida cardan fata New Holland LB90.B este deja pregatita sa afle unde va fi maine la ora asta. Da, da, exact asa cum ai inteles, face doar 24 de ore indiferent de locatia din tara unde ti-o doresti livrata. Brida cruce cardan este o piesa de calitate superioara, extrem de eficienta. Puntea din fata este locul unde aceasta componenta se va monta cu ajutorul a doua suruburi.

Verifica atent utilajul inainte sa pleci cu el la treaba. Investeste in piese bune si intretine-le folosind consumabile de calitate. Fa inspectiile tehnice la timp si nu te baza pe faptul ca piesa inca mai tine un pic. Sunt multe reguli de tinut minte, nu zicem ca nu-i asa. Dar, daca te simti coplesit de grija pe care esti nevoit sa o arati echipamentului, ia in calcul sa inchei un contract de mentenanta. Este probabil cea mai buna solutie la care poti apela si o adevarata investitie pe termen lung!

Brida cardan fata New Holland LB90.B - da-i o sansa sistemului de transmisie!

Bridele sunt elemente de prindere folosite peste tot in jurul nostru, avand diverse materiale in compozitie si diferind usor din punct de vedere al formei. Dar rolul lor ramane mereu acelasi: sa fixeze! Nici utilajul tau nu se poate lipsi de ele si ii sunt de mare ajutor! Piese importante depind de acest accesoriu delicat, dar care tine fiecare componenta la locul ei! Pe principiul: nu plecati nicaieri de nebune!

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre brida cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator New Holland LB90.B pe care o doresti!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura