Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte spate New Holland LB90.B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB90.B
Cod produs
SHIY6M17-IA
Out Of stock
Descriere
Nu-i asa ca esti surprins sa gasesti la noi toate piesele de schimb de care ai nevoie? Te interesa de ceva vreme o brida cardan spate New Holland LB90.B si nu prea o gaseai pe nicaieri. Iata, tine minte de acum inainte ca acesta este locul in care gasesti absolut tot ce te intereseaza pentru intretinerea utilajului tau. Brida cruce cardan este o piesa performanta, prelucrata fara cusur! Monteaza aceasta componenta la puntea din spate a buldoexcavatorului si iti va proteja elemente foarte sensibile in caz de avarie.

Cea mai importanta decizie pe care ar trebui sa o iei atunci cand esti in plina dezvoltare si activitatea de productie creste este sa-ti pui la punct utilajele. Vino la ACN Piese Utilaje si am putea sa facem un plan impreuna. In cadrul companiei noastre am dezvoltat un serviciu personalizat de mentenanta. Profesionisti extraordinari au grija constant de utilajele tale ca ele sa poata performa si tu sa te simti in siguranta in timp ce le exploatezi!

Brida cardan spate New Holland LB90.B - cu o piesa buna faci economie!

Atentie la modul de pozitionare al bridelor! O prindere incorecta poate duce la avarii si, implicit, la accidente nedorite. Piesa metalica ajuta la fixarea componentelor utilajului si previne miscarea sau separarea prin aplicarea unei presiuni in interior. Montarea unei bride se face cu atentie pentru a nu provoca daune elementelor din jur. Daca totul se face corect, nu vei avea surprize neplacute in timpul manevrarii echipamentului.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Brida cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator New Holland LB90.B va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura