Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte fata New Holland LB90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB90
Cod produs
ZNA7O90S-IA
Out Of stock
Descriere
Depozitul nostru este imens si gazduieste mii si mii de piese de calitate! Brida cardan fata New Holland LB90 este o piesa de calitate garantata si te vei putea bizui pe: eficienta sporita, rezistenta indelungata si siguranta oferita in lucru. In plus, vei avea si un pret foarte bun! Brida cruce cardan se pozitioneaza cu atentie si se monteaza cu delicatete la puntea din fata a buldoexcavatorului. Fixarea ei corecta depinde de tipul de surub utilizat.

Nu exista nimic ce sa nu putem repara si nu exista vreun tip de piesa lipsa in depozitul nostru. Incearca-ne serviciile si suntem siguri ca vei deveni unul dintre clientii nostri fideli! Incepe cu serviciul gratuit de consultanta tehnica. Este principalul avanataj pe care il aducem in prim plan clientului ce ne trece pragul. Este crucial sa stii ce piesa sa alegi pentru modelul tau de utilaj. Noi te putem ajuta sa nimeresti din prima piesa corecta! Suna acum!

Brida cardan fata New Holland LB90 - ai oportunitatea sa fii mai productiv!

Brida este un accesoriu pe care il intalnesti absolut peste tot. Nu ai cum sa duci lipsa de el oriunde ai intoarce ochii. Iar utilitatea sa este incontestabila. De acest articol te folosesti pentru a prinde ceva, orice! Iar la utilaj ai de prins si de fixat zeci de elemente. Ea trebuie sa fie confectionata din material rezistent si capabil sa faca fata socurilor din timpul manevrelor efectuate cu echipamentul.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Spune-ne unde vrei sa ajunga brida cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator New Holland LB90 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa o ridici.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura