Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte fata New Holland B90B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B90B
Cod produs
M97JKTPC-IA
Out Of stock
Descriere
Specialistii nostri iti recomanda o brida cardan fata New Holland B90B ce se bucura de o executie exceptionala! Este realizata din material rezistent si respecta in intregime standardele de calitate in vigoare. Brida cruce cardan are un rol aparte in protejarea elementelor de transmisie. Monteaza aceasta componenta la puntea din fata a utilajului. Pentru un buldoexcavator performant, urmeaza sfaturile specialistilor si comanda acum aceasta piesa!

O gama variata de piese se gaseste disponibila in depozitul nostru. Ca sa mergi la sigur cu piesa dorita, solicita un strop de ajutor asistentilor nostri tehnici. Serviciile noastre sunt prompte si poti apela cu incredere chiar si pentru montarea piesei sau pentru alte reparatii la echipament. Venim indiferent de locul in care te afli! Trebuie doar sa ne anunti si te programam imediat! Consultanta gratuita iti ofera absolut toate detaliile!

Brida cardan fata New Holland B90B - o piesa vitala pentru buna functionare a utilajului!

Bridele sunt elemente de prindere folosite peste tot in jurul nostru, avand diverse materiale in compozitie si diferind usor din punct de vedere al formei. Dar rolul lor ramane mereu acelasi: sa fixeze! Nici utilajul tau nu se poate lipsi de ele si ii sunt de mare ajutor! Piese importante depind de acest accesoriu delicat, dar care tine fiecare componenta la locul ei! Pe principiul: nu plecati nicaieri de nebune!

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Brida cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator New Holland B90B va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura