Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte fata New Holland B110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B110
Cod produs
2C4SJ09G-IA
Out Of stock
Descriere
Daca vrei sa achizitionezi un produs pe care expertii in domeniu il recomanda, indreapta-ti atentia catre brida cardan fata New Holland B110 din oferta noastra! Corespunde celor mai stricte standarde de calitate si are in alcatuire un material rezistent ce o transforma in alegerea ideala pentru asigurarea protectiei elementelor de transmisie. Brida cruce cardan se fixeaza la puntea din fata a buldoexcavatorului. Reprezinta o investitie perfecta, mai ales ca are un cost foarte mic.

La ACN Piese Utilaje ai oferte senzationale la piese de schimb si consumabile! Vei economisi chiar mai mult, pentru ca preturile noastre sunt cele mai bune la ora actuala! Te asteptam oricand doresti sa ti le prezentam pe indelete! Nu ezita sa ne contactezi in orice zi lucratoare pentru ca iti vom oferi consultanta tehnica gratuita si posibilitatea sa gasesti mult mai rapid o solutie tehnica optima pentru repararea echipamentelor tale!

Brida cardan fata New Holland B110 - calitatea, un criteriu esential pentru investitii productive!

Scopul principal al bridelor este de a fixa componente care ar deveni vulnerabile la miscari nedorite. Utilajul tau are nevoie de aceasta piesa pentru a proteja componente mult mai costisitoare. Practic, acesta este rolul unei bride in general. Acest element, aparent insignifiant, previne accidentele nedorite. Si se asigura ca toate stau la locul lor.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Brida cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator New Holland B110 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura