Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte fata tractor New Holland TS90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TS90
Cod produs
LCU8AV14-IA
Out Of stock
Descriere
Brida cruce cardan New Holland TS90 va reda functionarea optima a tractorului tau! Nu ezita sa o comanzi! Pe langa beneficiul ce rezulta din eficienta modelului, rezistenta indelungata este, de asemenea, o caracteristica importanta ce va contribui la performanta utilajului tau. Brida cruce cardan se pozitioneaza la puntea din fata a tractorului si ofera maxima siguranta elementelor costisitoare ale transmisiei. Alege acest produs din oferta noastra!

De fiecare data cand vii la noi, beneficiezi de vestitul serviciu de consultanta tehnica! Pe tine, am dori sa te degrevam de griji! Pe tractor, am vrea sa-l reparam! Da, ai citit bine, pe langa consultanta gratuita, te putem ajuta cu montajul componentei alese sau cu o alta reparatie ce nu te lasa sa-ti vezi in tihna de treaba. Echipa de mecanici si service-ul mobil se pornesc imediat ce le-ai cerut ajutorul. Se vor deplasa la locul in care iti desfasori activitatea si promitem sa rezolve situatia rapid!

Brida cruce cardan New Holland TS90 - tractorul tau va face performanta!

Brida este o piesa metalica ce ajuta la fixarea mai multor elemente din care este compus echipamentul tau. Ea are nevoie sa fie alcatuita din material rezistent, iar prinderea trebuie facuta cu grija pentru a nu aduce avarii elementelor fixate. Desi este un articol foarte banal, el regasindu-se peste tot in jurul nostru, trebuie sa ii acorzi destula atentie. Desprinderea unei bride poate duce la un accident nedorit.

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Brida cruce cardan punte fata pentru tractor New Holland TS90 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura