Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte fata tractor New Holland TS80

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TS80
Cod produs
LQ0CNYJU-IA
Out Of stock
Descriere
Daca doresti sa achizitionezi o componenta foarte rezistenta, dar care sa beneficieze de un pret accesibil, iti recomandam sa iei in calcul aceasta brida cruce cardan New Holland TS80 de calitate superioara. Este o piesa remarcabila pentru ca a fost realizata dintr-un otel de buna calitate. Brida cruce cardan ofera siguranta elementelor de transmisie. Ea se monteaza utilizand doua suruburi si se pozitioneaza la puntea din fata a tractorului.

Ne place sa credem ca oamenii carora ne adresam au activitati atat de solicitante, incat merita sa primeasca ajutor specializat cand dau de greu. Tractorul tau are nevoie de piese bune, iar tu ai nevoie sa fie functional. De luni pana vineri suntem la dispozitia ta si iti oferim in mod gratuit consultanta tehnica! Mai exact, ai acces la o echipa mare de specialisti care este capabila sa-ti gaseasca urgent cea mai buna varianta tehnica ce sa se potriveasca intocmai cu echipamentul tau.

Brida cruce cardan New Holland TS80 - o piesa cu adevarat durabila!

Brida este un accesoriu pe care il intalnesti absolut peste tot. Nu ai cum sa duci lipsa de el oriunde ai intoarce ochii. Iar utilitatea sa este incontestabila. De acest articol te folosesti pentru a prinde ceva, orice! Iar la utilaj ai de prins si de fixat zeci de elemente. Ea trebuie sa fie confectionata din material rezistent si capabil sa faca fata socurilor din timpul manevrelor efectuate cu echipamentul.

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Spune-ne unde vrei sa ajunga brida cruce cardan punte fata pentru tractor New Holland TS80 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa o ridici.

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura