Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte fata tractor New Holland TS100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TS100
Cod produs
62JDXK1Q-IA
Out Of stock
Descriere
Cu brida cruce cardan New Holland TS100 din oferta noastra ai asigurata eficienta maxima si usurinta in exploatare. In plus, are un pret foarte bun. Trebuie neaparat sa ceri o oferta ca sa te convingi. Credem cu tarie ca brida cruce cardan nu este degeaba recomandata de catre specialisti. Ea dispune de calitati tehnice ce vor ajuta la buna functionare a elementelor de transmisie. Piesa se monteaza la puntea din fata a tractorului si creste siguranta de pe parcursul exploatarii.

Am creat serviciul de consultanta gratuit pentru a ajuta oamenii sa-si gaseasca mai repede cele trebuincioase, fara batai de cap sau griji in plus. Portofoliul mare de clienti ne recomanda ca fiind o companie de incredere. Inainte de a plasa comanda te invitam sa te consulti cu tehnicienii nostri pentru a te asigura ca ai comandat piesa potrivita echipamentului tau. Tot aici poti afla si despre restul serviciilor, cum ar fi service-ul mobil sau mentenanta personalizata.

Brida cruce cardan New Holland TS100 - perfect compatibila cu tractorul tau!

Bridele sunt elemente de prindere folosite peste tot in jurul nostru, avand diverse materiale in compozitie si diferind usor din punct de vedere al formei. Dar rolul lor ramane mereu acelasi: sa fixeze! Nici utilajul tau nu se poate lipsi de ele si ii sunt de mare ajutor! Piese importante depind de acest accesoriu delicat, dar care tine fiecare componenta la locul ei! Pe principiul: nu plecati nicaieri de nebune!

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Brida cruce cardan punte fata pentru tractor New Holland TS100 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura