Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte fata tractor New Holland 8240

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 8240
Cod produs
DBMNPEHU-IA
Out Of stock
Descriere
Tractorul tau functioneaza mai mult timp fara defectiuni daca la fiecare reparatie te bazezi pe piese de calitate. Brida cruce cardan New Holland 8240 este o decizie perfecta pentru bunastarea utilajului tau. Alegerea ei constituie un avantaj si din punct de vedere economic. Brida cruce cardan se monteaza la puntea din fata a tractorului. Ca sa o fixezi cum trebuie, este necesar sa folosesti suruburile corespunzatoare. Tipul de surub il vei gasi mentionat la specificatiile tehnice.

Nu e cazul sa iti asumi riscuri si sa pleci pe camp cu un tractor care are probleme tehnice. Daca te lasa balta fix acolo, vei avea ceva de tras. Insa noi venim cu solutii potrivite si sfaturi intelepte. Tot ce ai de facut este sa ne soliciti consiliere gratuita. Din punct de vedere tehnic, doar un specialist care cunoaste foarte bine utilajele te poate ajuta in alegerea piesei corecte. Ai incredere deplina in aptitudinile echipei noastre tehnice!

Brida cruce cardan New Holland 8240 - e vremea sa iesi cu tractorul pe camp!

Bridele sunt elemente de prindere folosite peste tot in jurul nostru, avand diverse materiale in compozitie si diferind usor din punct de vedere al formei. Dar rolul lor ramane mereu acelasi: sa fixeze! Nici utilajul tau nu se poate lipsi de ele si ii sunt de mare ajutor! Piese importante depind de acest accesoriu delicat, dar care tine fiecare componenta la locul ei! Pe principiul: nu plecati nicaieri de nebune!

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Brida cruce cardan punte fata pentru tractor New Holland 8240 va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura