Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte fata tractor New Holland 8340

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 8340
Cod produs
7F3VL2ZX-IA
Out Of stock
Descriere
Brida cruce cardan New Holland 8340 este o varianta excelenta daca esti in cautarea unei piese deosebit de rezistente la uzura, dar care sa aiba un pret competitiv deopotriva. Componenta prezinta calitati tehnice deosebite si se remarca prin eficienta oferita in timpul manevrelor executate cu echipamentul. Brida cruce cardan se fixeaza cu doua suruburi si trebuie pozitionata la puntea din fata a tractorului. Te rugam sa ne soliciti oricand doresti o oferta amanuntita.

Suna oricand la unul dintre numerele noastre de telefon si primesti orice informatie necesara pentru mentenanta si reparatia tractorului, fara necesitatea unui cost din partea ta. Afla detalii care te vor ajuta enorm la cresterea productivitatii echipamentului tau! Ca sa stii de unde sa incepi procesul de imbunatatire al performantei utilajului, acceseaza serviciul gratuit de consultanta! Vei fi super-incantat!

Brida cruce cardan New Holland 8340 - piesa dupa care suspina pana si un tractor!

Atentie la modul de pozitionare al bridelor! O prindere incorecta poate duce la avarii si, implicit, la accidente nedorite. Piesa metalica ajuta la fixarea componentelor utilajului si previne miscarea sau separarea prin aplicarea unei presiuni in interior. Montarea unei bride se face cu atentie pentru a nu provoca daune elementelor din jur. Daca totul se face corect, nu vei avea surprize neplacute in timpul manevrarii echipamentului.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Livram oriunde in tara, iar brida cruce cardan punte fata pentru tractor New Holland 8340 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura