Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte fata tractor New Holland G190

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland G190
Cod produs
17J9DL64-IA
Out Of stock
Descriere
Iti recomandam sa te orientezi catre aceasta brida cruce cardan New Holland G190 din oferta noastra. Are o constructie extrem de robusta si este proiectata pentru o exploatare de anduranta. Un utilaj care poate fi exploatat la maxim are cu siguranta parte de cele mai bune componente. Brida cruce cardan se fixeaza la puntea din fata a tractorului si ajuta la asigurarea elementelor de transmisie. La montaj vei mai avea nevoie si de doua suruburi.

Asistentii nostri iti vor limpezi orice nelamurire ai! Este posibil sa nu stii care este piesa potrivita tractorului tau. Te rugam sa ne contactezi si vei primi sfaturi gratuit. Consultanta tehnica gratuita a fost special conceputa pentru a veni in sprijinul clientilor care vor sa aduca un plus de calitate utilajului dar nu sunt cei mai priceputi in mecanica. Consilierii nostri stau alaturi de tine de la identificarea avariei si pana la plasarea comenzii.

Brida cruce cardan New Holland G190 - tractorul tau merita tot ce este mai bun!

Atentie la modul de pozitionare al bridelor! O prindere incorecta poate duce la avarii si, implicit, la accidente nedorite. Piesa metalica ajuta la fixarea componentelor utilajului si previne miscarea sau separarea prin aplicarea unei presiuni in interior. Montarea unei bride se face cu atentie pentru a nu provoca daune elementelor din jur. Daca totul se face corect, nu vei avea surprize neplacute in timpul manevrarii echipamentului.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Brida cruce cardan punte fata pentru tractor New Holland G190 va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura