Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte spate New Holland B110CTC

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B110CTC
Cod produs
EXHYMFWO-IA
Out Of stock
Descriere
Ai aflat? In depozitul nostru si-a facut loc si o brida cardan spate New Holland B110CTC extraordinara. Aceasta componenta se monteaza la puntea din spate a buldoexcavatorului. Ofertam aceasta brida cruce cardan in avantajul tau, deoarece dorim sa iti sustinem astfel activitatea. Mereu suntem cu depozitul plin ochi pentru ca tu sa gasesti piesa corecta utilajului tau! Din acelasi motiv, mentinem si un stoc permanent disponibil de piese uzuale pentru a livra ce ai nevoie cat mai repede, indiferent de localitate.

Orice mare reusita a fost obtinuta prin lupta. Utilajele tale lupta zilnic pentru tine, iar tu le esti dator cu o mentenanta corespunzatoare. Suntem o companie formata doar din profesionisti care cunosc totul despre echipamentele grele! Ajutorul nostru este esential in buna desfasurare a activitatii tale ce implica exploatarea utilajelor grele. Alege-ne sa-ti fim parteneri de incredere in mentinerea functionarii lor perfecte!

Brida cardan spate New Holland B110CTC - piesa asta este un succes!

Brida este o piesa metalica ce ajuta la fixarea mai multor elemente din care este compus echipamentul tau. Ea are nevoie sa fie alcatuita din material rezistent, iar prinderea trebuie facuta cu grija pentru a nu aduce avarii elementelor fixate. Desi este un articol foarte banal, el regasindu-se peste tot in jurul nostru, trebuie sa ii acorzi destula atentie. Desprinderea unei bride poate duce la un accident nedorit.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Brida cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator New Holland B110CTC va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura