Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte spate New Holland B100CLR

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B100CLR
Cod produs
DFNWUPGQ-IA
Out Of stock
Descriere
Noi intelegem ca un utilaj nu ti l-ai luat de decor, activitatea ta depinde de el. Brida cardan spate New Holland B100CLR este recomandarea noastra pentru a aduce o imbunatatire in functionarea utilajului tau. Cu aceasta brida cruce cardan il vei putea exploata din nou linistit! Monteaza componenta la puntea din spate a buldoexcavatorului! Pentru ca este o piesa de calitate superioara, pe care o poti achizitiona cu un pret avantajos, cere acum o oferta!

Consultantii nostri iti ofera toate detaliile daca ii vei contacta! Doar la ACN Piese Utilaje alergi dupa doi iepuri si ii si prinzi! Ai si preturi bune, dar si piese de schimb de calitate! Poti sa investesti linistit pentru ca utilajele tale vor functiona foarte bine! Te sfatuim sa investesti si in servicii dedicate intretinerii pe termen lung a echipamentelor din dotare. Noi suntem cea mai buna alegere si din acest punct de vedere pentru ca echipele noastre de tehnicieni sunt formate doar din profesionisti!

Brida cardan spate New Holland B100CLR - trebuie sa o incerci si tu!

Brida este o piesa metalica ce ajuta la fixarea mai multor elemente din care este compus echipamentul tau. Ea are nevoie sa fie alcatuita din material rezistent, iar prinderea trebuie facuta cu grija pentru a nu aduce avarii elementelor fixate. Desi este un articol foarte banal, el regasindu-se peste tot in jurul nostru, trebuie sa ii acorzi destula atentie. Desprinderea unei bride poate duce la un accident nedorit.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Livram oriunde in tara, iar brida cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator New Holland B100CLR ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura