Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte spate buldoexcavator New Holland B100CLR

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B100CLR
Cod produs
7R5CNJ32-IA
Out Of stock
Descriere
Aceasta cruce cardan spate New Holland B100CLR este una dintre componentele care asigura functionarea optima a elementelor de transmisie. Se monteaza la puntea din spate a utilajului, iar acesta va putea fi exploatat in siguranta. Cruce cardanica se comanda prin telefon sau direct prin formularul de pe site. Are un pret excelent, probabil cel mai bun de pe piata! Vei primi si certificat de garantie, producatorul asigurandu-se astfel ca nu vei intampina situatii neplacute.

Nu suntem doar un magazin de piese de schimb pentru utilaje grele, ci prietenul care-ti vine in ajutor la nevoie. Pentru detalii suplimentare, cere o oferta asistentilor. Inainte de plasarea comenzii ar fi bine sa soliciti consultanta tehnica. Este important de stiut ca acest serviciu este gratuit si nu percepem costuri pentru acest tip de consultanta! Gasesti rapid ce te intereseaza si afli ce servicii te pot ajuta in situatia actuala in care te afli, dar si pe viitor!

Cruce cardan spate New Holland B100CLR - dotata cu toate calitatile tehnice!
Articulatia este compusa dintr-un dispozitiv cu patru brate de dimensiuni egale asezat central, cu cate o proeminenta la capatul fiecareia, unde este montat cate un rulment. Acest ansamblu poarta denumirea de cruce cardanica si este un element esential al utilajului. Arborele de intrare are rolul de a transmite miscarea de rotatie produsa de motor catre cel de iesire. Acesta componenta trebuie sa fie fabricata cu respectarea unor standarde foarte inalte si stricte de calitate si de siguranta.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!
Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator New Holland B100CLR este prevazuta cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livrare
Aceasta cruce cardan spate New Holland B100CLR va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura