Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte spate buldoexcavator New Holland 555E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 555E
Cod produs
EW1IQUM4-IA
Out Of stock
Descriere
Bine ai venit la noi! Vei beneficia de preturi avantajoase, calitate garantata a produselor si seriozitate din partea noastra. O cruce cardan spate New Holland 555E sprijina functionarea in conditii optime a elementelor de transmisie. Rezistenta si fiabilitatea se numara printre calitatile sale tehnice! Crucea cardanica se monteaza la puntea din spate a echipamentului. Buldoexcavatorul va putea fi exploatat la capacitate maxima daca te asiguri ca amplasezi cu grija componenta.

Importam cele mai bune piese pentru ca tu sa ai acces la calitate! Suntem pregatiti cu cele mai bune oferte pentru ca tu sa platesti cat mai putin! Cere detalii despre piesa de schimb din oferta si promitem sa iti oferim consultanta tehnica gratuita! Ar putea sa te incante si ideea montajului facut de catre service-ul nostru mobil, exact unde ai punctul de lucru. Intereseaza-te acum de serviciile noastre!

Cruce cardan spate New Holland 555E - specialistii in mecanica o considera o investitie!
Articulatia este compusa dintr-un dispozitiv cu patru brate de dimensiuni egale asezat central, cu cate o proeminenta la capatul fiecareia, unde este montat cate un rulment. Acest ansamblu poarta denumirea de cruce cardanica si este un element esential al utilajului. Arborele de intrare are rolul de a transmite miscarea de rotatie produsa de motor catre cel de iesire. Acesta componenta trebuie sa fie fabricata cu respectarea unor standarde foarte inalte si stricte de calitate si de siguranta.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!
Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator New Holland 555E vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga aceasta cruce cardan spate New Holland 555E si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa ridici coletul.

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura