Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte spate buldoexcavator New Holland B100BLR

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B100BLR
Cod produs
BSH8IK4Q-IA
Out Of stock
Descriere
Stim ce nevoi are echipamentul tau! O cruce cardan spate New Holland B100BLR contribuie enorm de mult la buna functionare a elementelor de transmisie. Crucea cardan se amplaseaza la puntea din spate a buldoexcavatorului. Este recomandat sa faci intretinerea utilajului la timp si cu materiale bune. De aceea noi venim in sprijinul tau cu piese de calitate superioara. Alege componenta din oferta noastra!

Afla totul despre serviciile la care poti apela! Suntem o echipa tanara si dinamica, formata din tineri specialisti in domeniul utilajelor grele. Nu te ingrijora, nu mai sta pe ganduri si suna consultantii nostri. Foloseste-te de boost-ul nostru de energie pentru a da aripi afacerii tale prin utilajele bine intretinute! Consulta-te si in privinta accesarii unui serviciu de mentenanta personalizata. Grijile legate de intretinerea utilajelor tale s-ar risipi imediat!

Cruce cardan spate New Holland B100BLR - zdravana piesa ti-ai gasit!
Crucea cardanica este dispozitiv mecanic de asamblare prin articulare, permitand transmiterea miscarii circulare intre doi arbori care pot forma intre ei un unghi oarecare. Asadar, este foarte important ca acest dispozitiv sa fie unul rezistent. In cazul in care observi ca vechea piesa s-a deteriorat ori s-a defectat, achizitioneaza una noua si inlocuieste-o cat mai repede. Pentru asta, trebuie neaparat sa apelezi la profesionisti din service-uri autorizate!

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!
Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator New Holland B100BLR vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Aceasta cruce cardan spate New Holland B100BLR va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Montaj
Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura