Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte fata New Holland B100BLR

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B100BLR
Cod produs
3250KDVF-IA
Out Of stock
Descriere
Te indrumam direct catre piese in care poti avea incredere ca nu te lasa la greu! Brida cardan fata New Holland B100BLR este una dintre piesele pe care ti le recomandam cu incredere pentru a ajunge la performanta dorita. Brida cruce cardan se monteaza la puntea din fata a buldoexcavatorului si permite elementelor de transmisie sa functioneze in siguranta deplina. Fixarea sa se face utilizand doua suruburi cu dimensiunea corespunzatoare.

ACN Piese Utilaje vrea sa fie partenerul tau si a elaborat servicii personalizate de mentenanta. Poti sa ceri ajutorul unui consilier care iti va detalia toate informatiile necesare si iti va expune ofertele. Pentru mai multe informatii despre piesele din oferta noastra sau daca pregatesti o lucrare ampla de reparatii si doresti o oferta personalizata, apeleaza cu incredere la personalul nostru calificat! Iti promitem ca ofertam mereu in avantajul tau!

Brida cardan fata New Holland B100BLR - doar la noi o vei gasi!

Brida este un accesoriu pe care il intalnesti absolut peste tot. Nu ai cum sa duci lipsa de el oriunde ai intoarce ochii. Iar utilitatea sa este incontestabila. De acest articol te folosesti pentru a prinde ceva, orice! Iar la utilaj ai de prins si de fixat zeci de elemente. Ea trebuie sa fie confectionata din material rezistent si capabil sa faca fata socurilor din timpul manevrelor efectuate cu echipamentul.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Livram oriunde in tara, iar brida cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator New Holland B100BLR ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura