Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata buldoexcavator New Holland 555E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 555E
Cod produs
UY8TZ3NI-IA
Out Of stock
Descriere
Alege o cruce cardan fata New Holland 555E din oferta noastra, o piesa nascuta din dorinta de a creste cu adevarat performanta utilajului tau! Si o face elegant si rafinat, caci elementele de transmisie trebuie sa functioneze eficient! Crucea cardanica se monteaza la puntea din fata a echipamentului. Solicita o oferta si plaseaza o comanda! Piesa va sosi rapid la destinatie si va avea si certificat de garantie pentru ca este o componenta de calitate superioara!

In prima faza iti oferim consultanta gratuita si te ajutam sa identifici avaria si sa vedem ce solutii tehnice se gasesc. Daca doresti, trimitem service-ul mobil si facem interventia exact la punctul tau de lucru. Iti facem o oferta de nerefuzat daca ne soliciti si montajul piesei. Vei impusca doi iepuri dintr-o lovitura. Si piesa potrivita, si montajul profesionist. Dar in orice caz, tine de acum la loc de cinste numarul nostru de telefon!

Cruce cardan fata New Holland 555E - are un pret foarte avantajos!
Articulatia este compusa dintr-un dispozitiv cu patru brate de dimensiuni egale asezat central, cu cate o proeminenta la capatul fiecareia, unde este montat cate un rulment. Acest ansamblu poarta denumirea de cruce cardanica si este un element esential al utilajului. Arborele de intrare are rolul de a transmite miscarea de rotatie produsa de motor catre cel de iesire. Acesta componenta trebuie sa fie fabricata cu respectarea unor standarde foarte inalte si stricte de calitate si de siguranta.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!
Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator New Holland 555E va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil aceasta cruce cardan fata New Holland 555E va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura