Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata buldoexcavator New Holland B90BTC

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B90BTC
Cod produs
RPLVW60A-IA
Out Of stock
Descriere
ACN Piese Utilaje te ataca din toate partile! Suntem inarmati cu toate piesele de schimb de care are nevoie utilajul tau! Aceasta cruce cardan fata New Holland B90BTC reprezinta o alegere foarte buna pentru buna functionare a sistemului de transmisie. Ea se pozitioneaza cu atentie la puntea din fata a buldoexcavatorului. Crucea cardan este o componenta fiabila si eficienta! Producatorul ei ne asigura ca este compatibila cu utilajul si ofera si un certificat de garantie cu o valabilitate de sase luni.

Iar daca doresti si montarea piesei, atunci iti vom face o oferta ce iti va fi imposibil de refuzat! Asteptam apelurile tale sau ne poti contacta si direct pe site! Te indrumam spre un service partener autorizat care se poate ocupa de montajul piesei sau, si mai simplu, venim noi oriunde ai nevoie si o montam fix la punctul tau de lucru. Indiferent de varianta aleasa, te asiguram ca avaria utilajului tau va fi de domeniul trecutului.

Cruce cardan fata New Holland B90BTC - ofera o utilizare indelungata!
Crucea cardanica este o componenta metalica de asamblare prin articulare. Aceasta faciliteaza transmiterea miscarii circulare dintre doi arbori ce pot forma un unghi oarecare. Axul care vine dinspre motor si se leaga prin lagar la crucea cardanica poarta denumirea de arbore de intrare, iar celalalt care este prins la perechea de brate ramase este arborele de iesire. Orice defectiune aparuta la acest ansamblu trebuie obligatoriu remediata rapid intr-un service autorizat!

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!
Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator New Holland B90BTC se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca sunt defecte de fabricatie. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Aceasta cruce cardan fata New Holland B90BTC va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura