Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata buldoexcavator New Holland B100B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B100B
Cod produs
VX12FKA3-IA
Out Of stock
Descriere
O cruce cardan fata New Holland B100B regasita in oferta noastra are calitatea de exceptie, dar si un pret extrem de avantajos! Componenta produsa de catre un fabricant care respecta cu strictete standardele de calitate este capabila sa sustina functionarea optima a elementelor transmisiei. Crucea cardanica se monteaza la puntea din fata a buldoexcavatorului. Echipamentul va putea fi exploatat in conditii maxime de siguranta!

Ofertele se tin lant si pachetele promotionale sunt foarte avantajoase. Cere detalii! Afla cum o oferta de pret la produsul dorit devine si mai buna daca o combini cu un montaj executat cu maiestrie de echipa noastra de mecanici. Intra in contact cu noi ori de cate ori ai nevoie de recomandari si piese pentru intretinerea buldoexcavatorului. Serviciul nostru de consultanta tehnica este oferit gratuit ca sa-ti fim de cat mai mare ajutor!

Cruce cardan fata New Holland B100B - descopera calitatile acestei piese!
Crucea cardanica este dispozitiv mecanic de asamblare prin articulare, permitand transmiterea miscarii circulare intre doi arbori care pot forma intre ei un unghi oarecare. Asadar, este foarte important ca acest dispozitiv sa fie unul rezistent. In cazul in care observi ca vechea piesa s-a deteriorat ori s-a defectat, achizitioneaza una noua si inlocuieste-o cat mai repede. Pentru asta, trebuie neaparat sa apelezi la profesionisti din service-uri autorizate!

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!
Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator New Holland B100B are 6 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Aceasta cruce cardan fata New Holland B100B va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Montaj
Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura