Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte spate New Holland B95BTC

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B95BTC
Cod produs
C93LVBG4-IA
Out Of stock
Descriere
Cand te hotarasti sa faci pasul spre produse de calitate, iti asiguri afacerea! Brida cardan spate New Holland B95BTC devine aliatul tau! Ia in considerare sfaturile specialistilor si alege aceasta componenta pentru rezistenta indelungata in timp pe care o ofera! Brida cruce cardan are nevoie de doua suruburi pentru a face o fixare de succes. Pozitionarea sa se face la puntea din spate a buldoexcavatorului. Solicita chiar acum o oferta detaliata!

Afla ce se potriveste perfect utilajului tau. Tehnicienii nostri iti vor da toate recomandarile pentru a face achizitii nemaipomenite! Ce-ti pofteste inimioara, draga utilajule? Nu e piesa sa nu o regasesti in depozitul nostru. Incercam sa mentinem preturile cat mai mici pentru ca tu sa-ti permiti sa-i oferi echipamentului ingrijirea necesara fara costuri exorbitante! Contacteaza-ne cu incredere daca esti interesat si de servicii de intretinere personalizata!

Brida cardan spate New Holland B95BTC - piesa de calitate la un pas distanta!

Atentie la modul de pozitionare al bridelor! O prindere incorecta poate duce la avarii si, implicit, la accidente nedorite. Piesa metalica ajuta la fixarea componentelor utilajului si previne miscarea sau separarea prin aplicarea unei presiuni in interior. Montarea unei bride se face cu atentie pentru a nu provoca daune elementelor din jur. Daca totul se face corect, nu vei avea surprize neplacute in timpul manevrarii echipamentului.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Brida cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator New Holland B95BTC va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura