Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte fata New Holland B95BTC

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B95BTC
Cod produs
XEQRBJ2P-IA
Out Of stock
Descriere
Piesele prezentate de noi sunt intotdeauna parte a gamelor de top. Brida cardan fata New Holland B95BTC nu face exceptie! Este o componenta pe care te poti baza si care are grija de elementele sistemului de transmisie. Buldoexcavatorul tau va functiona fara probleme daca vei pozitiona brida cruce cardan la puntea din fata. La fixare, ai grija sa folosesti tipul de surub mentionat la specificatiile tehnice. Aceasta este o piesa recomandata de catre specialisti!

Pentru informatii suplimentare despre aceasta piesa si despre intretinerea buldoexcavatorului, contacteaza un angajat ACN Piese Utilaje si vei primi consultanta tehnica fara sa platesti. Intereseaza-te si de alte piese de schimb de care ai nevoie, avem cele mai tari oferte la componente si consumabile! N-are cine sa-ti monteze piesa rapid? Atunci solicita service-ul mobil care poate veni la punctul tau de lucru si va face interventia in doi timpi si trei miscari!

Brida cardan fata New Holland B95BTC - ai piese de calitate la fiecare pas!

Bridele sunt elemente de prindere folosite peste tot in jurul nostru, avand diverse materiale in compozitie si diferind usor din punct de vedere al formei. Dar rolul lor ramane mereu acelasi: sa fixeze! Nici utilajul tau nu se poate lipsi de ele si ii sunt de mare ajutor! Piese importante depind de acest accesoriu delicat, dar care tine fiecare componenta la locul ei! Pe principiul: nu plecati nicaieri de nebune!

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre brida cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator New Holland B95BTC pe care o doresti!

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura