Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata buldoexcavator New Holland B110CTC

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B110CTC
Cod produs
COTV92D7-IA
Out Of stock
Descriere
Rasfoind online catalogul de piese ACN Piese Utilaje, vei avea surpriza sa gasesti mii de produse destinate utilajelor grele. Aceasta cruce cardan fata New Holland B110CTC va fi expediata urgent si va ajunge la tine in circa 24 de ore. Pe langa asta, mai are si un pret foarte bun! Calitatea deosebita si eficienta fantastica de care da dovada in timpul functiunii sprijina exploatarea utilajului. Sa o montezi la puntea din fata a buldoexcavatorului.

Tehnicienii nostri sunt pregatiti sa-ti raspunda cu mare drag la toate intrebarile pe care le ai. Iti vor trimite oferta imediat ce o soliciti, iar consultanta gratuita ti-o vor oferi numaidecat, fara absolut niciun cost. Alege-ne pe noi sa-ti fim alaturi in intretinerea echipamentelor grele. Succesul afacerii tale depinde de modul in care se face mentenanta la utilajele pe care le detii. Lasa-i pe asistentii nostri sa te consilieze!

Cruce cardan fata New Holland B110CTC - o piesa de calitate pentru utilajul tau!
Crucea cardanica este dispozitiv mecanic de asamblare prin articulare, permitand transmiterea miscarii circulare intre doi arbori care pot forma intre ei un unghi oarecare. Asadar, este foarte important ca acest dispozitiv sa fie unul rezistent. In cazul in care observi ca vechea piesa s-a deteriorat ori s-a defectat, achizitioneaza una noua si inlocuieste-o cat mai repede. Pentru asta, trebuie neaparat sa apelezi la profesionisti din service-uri autorizate!

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!
Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Garantie
Cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator New Holland B110CTC - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre aceasta cruce cardan fata New Holland B110CTC pe care o doresti!

Montaj
Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura