Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte fata New Holland B115B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B115B
Cod produs
HQ8EKDPX-IA
Out Of stock
Descriere
Brida cardan fata New Holland B115B este un accesoriu indispensabil pentru utilajul pe care il detii! Ea reprezinta un model care ne-a atras atentia din prima clipa datorita calitatilor sale. Brida cruce cardan se monteaza la puntea din fata a buldoexcavatorului. Poti beneficia rapid de caracteristicile avantajoase pe care le prezinta, mai ales ca o poti achizitiona imediat la un pret competitiv. Solicita-ne o oferta chiar acum ca sa te convingi!

Ca sa te asiguri ca piesa este compatibila cu utilajul tau, te invitam sa accesezi consultanta tehnica gratuita oferita tuturor clientilor! Clientii nostri gasesc cele mai bune piese in cataloagele noastre si apeleaza mereu cu incredere la serviciile pe care le oferim. Incearca-le si tu, va fi benefic pentru propria ta afacere si nu vei regreta alegerea facuta pentru ca te va ajuta sa progresezi in ritm alert! Contacteaza-ne pentru detalii!

Brida cardan fata New Holland B115B - stie sa-si faca treaba!

Scopul principal al bridelor este de a fixa componente care ar deveni vulnerabile la miscari nedorite. Utilajul tau are nevoie de aceasta piesa pentru a proteja componente mult mai costisitoare. Practic, acesta este rolul unei bride in general. Acest element, aparent insignifiant, previne accidentele nedorite. Si se asigura ca toate stau la locul lor.

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil brida cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator New Holland B115B va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura