Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan central New Holland Versatile 256

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland Versatile 256
Cod produs
M52GUHCK-IA
Out Of stock
Descriere
Noi facem eforturi constante ca tu sa gasesti cele mai bune solutii chiar in depozitul nostru, pe stoc! Brida cardan New Holland Versatile 256 se numara printre piesele de mare exceptie pe care le aducem constant. Recomandata de catre specialisti, brida cruce cardan aduce beneficii elementelor ce apartin sistemului de transmisie al echipamentului. Incarcatorul frontal New Holland Versatile 256V are sanse sa se faca bine si el cu aceasta componenta!

Pentru orice informatii, contacteaza un angajat ACN Piese Utilaje prin telefon sau direct pe site si vei primi gratuit consultanta tehnica. Vei face o reparatie corecta care va ajuta ansamblul sa reziste foarte mult! Produsele din ofertele noastre au preturi accesibile pentru ca ne dorim din tot sufletul ca investitiile pe care le faci sa fie rezonabile din punct de vedere financiar. Cat despre livrare, o componenta nu face mai mult de o zi lucratoare pana la destinatie.

Brida cardan New Holland Versatile 256 - comanda piesa repede si simplu!

Atentie la modul de pozitionare al bridelor! O prindere incorecta poate duce la avarii si, implicit, la accidente nedorite. Piesa metalica ajuta la fixarea componentelor utilajului si previne miscarea sau separarea prin aplicarea unei presiuni in interior. Montarea unei bride se face cu atentie pentru a nu provoca daune elementelor din jur. Daca totul se face corect, nu vei avea surprize neplacute in timpul manevrarii echipamentului.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre brida cruce cardan central pentru incarcator frontal New Holland Versatile 256 pe care o doresti!

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura