Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan central New Holland Versatile 256

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland Versatile 256
Cod produs
XM7OZCN5-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru functionarea indelungata a incarcatorului frontal, trebuie sa ai grija maxima la piesele de schimb pe care le achizitionezi! Alege aceasta cruce cardan central New Holland 256 ce reprezinta un plus pentru functionarea corecta a transmisiei. Daca vrei ca utilajul tau sa functioneze vreme indelungata cu cat mai putine vizite pe la mecanic, atunci alege calitatea superioara, nu te multumi niciodata cu mai putin!

Daca ai un incarcator frontal New Holland Versatile 256V in dotare, atunci poti opta pentru a comanda acest produs din oferta noastra! In multitudinea de servicii dezvoltate de catre ACN Piese Utilaje, suntem convinsi ca vei gasi si serviciile care sa se pliezi perfect pe tipul afacerii si activitatii tale. Avem un serviciu gratuit de consultanta de unde afli foarte multe lucruri utile pentru echipamentul tau. Alege-ne pe noi pentru un parteneriat de succes!

Cruce cardan central New Holland 256 - conceputa de specialisti in mecanica!
Crucea cardanica este o componenta metalica de asamblare prin articulare. Aceasta faciliteaza transmiterea miscarii circulare dintre doi arbori ce pot forma un unghi oarecare. Axul care vine dinspre motor si se leaga prin lagar la crucea cardanica poarta denumirea de arbore de intrare, iar celalalt care este prins la perechea de brate ramase este arborele de iesire. Orice defectiune aparuta la acest ansamblu trebuie obligatoriu remediata rapid intr-un service autorizat!

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!
Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Garantie
Garantia in ceea ce priveste aceasta cruce cardan central pentru incarcator frontal New Holland Versatile 256 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Aceasta cruce cardan central New Holland 256 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura