Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan central New Holland Versatile 276

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland Versatile 276
Cod produs
K497R023-IA
Out Of stock
Descriere
Problemele tehnice ale utilajului tau se rezolva mult mai bine cand apelezi la cele mai bune componente! Opteaza pentru o cruce cardan central New Holland 276 care sa ajute la functionarea optima a sistemului de transmisie. Alege sa cumperi doar produse de calitate superioara pentru echipamentele tale! Aceasta componenta reprezinta o investitie excelenta! In plus, are si pretul profitabil! Vei primi piesa in 24 de ore de la plasarea comenzii!

Incarcatoarele frontale New Holland Versatile 276V si New Holland Versatile 276VII pot obtine rezultate uimitoare daca alegi sa comanzi si pentru acestea crucea cardanica prezentata aici de noi. Oferim gratuit serviciul de consultanta tehnica, valabil pentru orice nevoie ai in lucrul cu utilaje de constructie sau agricole. Cel mai facil mod de a sta de vorba in tihna cu specialisti este sa ii suni la numerele de telefon afisate.

Cruce cardan central New Holland 276 - pretul este convenabil!
Crucea cardanica este dispozitiv mecanic de asamblare prin articulare, permitand transmiterea miscarii circulare intre doi arbori care pot forma intre ei un unghi oarecare. Asadar, este foarte important ca acest dispozitiv sa fie unul rezistent. In cazul in care observi ca vechea piesa s-a deteriorat ori s-a defectat, achizitioneaza una noua si inlocuieste-o cat mai repede. Pentru asta, trebuie neaparat sa apelezi la profesionisti din service-uri autorizate!

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!
Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Garantie
Aceasta cruce cardan central pentru incarcator frontal New Holland Versatile 276 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil aceasta cruce cardan central New Holland 276 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montaj
Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura