Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru tractor International 258

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
International 258
Cod produs
9RUZGHMD-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment butuc tractor International 258 - inlocuieste piesa uzata cu succes! Alege un reper original Carraro care sa te scoata din impas si sa te poti intoarce la activitatea ta fara alte batai de cap. Componenta este executata cu o mare grija la fiecare detaliu. Acest lucru a dus la o eficienta crescuta in timpul utilizarii si la o rezistenta fantastic de mare in timp. Rulmentul butuc ajuta la functionarea grupului reductor si asigura un transfer echilibrat al greutatii catre rotile tractorului. Cere-ne o oferta si afla ce pret avantajos ti-am propus!

Cand alegi piese originale esti convins ca o reparatie se face o singura data, nu de 7 ori pe an. Acesta este doar unul dintre avantaje. Investitia pe termen lung este cea mai sanatoasa atunci cand vrei sa faci economie. Alege mereu calitatea superioara! Monteaza acest rulment butuc pe puntea din fata a utilajului si vei fi multumit de beneficiile pe care le ofera. Suntem alaturi de tine cu toate informatiile si solutiile tehnice de care ai nevoie! Apeleaza-ne cu incredere!

Rulment butuc tractor International 258 - un element esential pentru o deplasare sigura!

Un rulment defect va scoate zgomote mari in timp ce conducem utilajul, mai ales in momentul accelerarii. Daca directia care este mai slaba ca de obicei si utilajul trage intr-o parte, poate fi semnul unul rulment uzat. Rotirea anvelopelor in mod regulat poate ajuta la prevenirea uzurii - dar daca observi ca ai o uzura extrem de neuniforma, iti recomandam sa verifici rulmentii rotilor. Pot suferi deteriorari atat rulmentii, cat si piesele alaturate, asadar ai face bine sa ai mare grija si sa-i schimbi la timp!

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Acest rulment butuc pentru tractor International 258 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Acest rulment butuc tractor International 258 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura